Wednesday, August 26, 2009

Schwein gehabt - Spare Ribs!

Hmmm, I always LOVE ribs! We have been at the White Trash Fast Food recently, and the short beef ribs were sooo delicious, that I wanted to have my own pork ribs on our table.

There they are:
















They went to the oven, and came out about an hour later and landed on our plates:

















Here is the recipe:

Gebratene Rippchen (4 Pers)

2 Zwiebeln

2 Knoblauchzehen

2 EL Rosmarin

1 EL Thymian

1 EL Majoran

1 EL Koriander

4 EL Öl

2 EL scharfer Senf

2 EL Tomatenmark

2 EL Sojasoße

2 EL Honig

Salz, Pfeffer

1000 g Schweinerippchen

Backofen auf 200 Grad vorheizen.

Zwiebel und Knoblauch sehr fein hacken, mit den anderen Zutaten vermischen. 2/3 davon auf die gewaschenen und abgetrockneten Rippchen streichen. Rippchen auf Alufolie legen und dann auf Rost oder Blech im Backofen 1 Stunde braten. Einige Male umdrehen und mit der restlichen Gewürzmischung bestreichen.

Alle Zutaten können auch im Mixer püriert werden. Das geht schnell und ist genauso gut.


Oven Braised Pork Loin Ribs (for 4)

Seasoned with a selection of spices

1 kg pork loin ribs

2 clove(s) garlic

2 onions

2 tbsp rosemary, ground

1 tbsp thyme, ground

1 tbsp marjoram, ground

1 tbsp coriander, ground

4 tbsp oil

2 tbsp mustard

2 tbsp tomato puree

2 tbsp soy sauce

2 tbsp honey

Preheat oven to 200°C.

Wash and dry ribs, cut them into pieces, each about 2 or 3 bones to a piece.

Put all other ingredients into a blender, pound well and coat the ribs with this mixture. Put the ribs on a roasting tray, place in the oven and bake for about 60 minutes. Turn over a few times and coat with the remaining spice mixture.




Enjoy!



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